topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Jørpeland ungdomsskole

8.  9.  10.  

STRAND MOT ÅR 2050 – ÅPENT MØTE
Publisert: 21.10.2014 skrevet av: Kari Heng

 Strand 2050 er et prosjektarbeid som skal bidra til gjennomtenkning, bevisstgjøring og valg av hvordan vi skal møte de langsiktige utviklingsutfordringene kommunen står overfor frem mot år 2050 og hvilke grep kommunen kan gjøre for å styre utviklingen i ønsket retning slik at kommunen blir en god kommune å bo i også i fremtiden.30.10.14 fra klokka 1800-2100 i Klippen sine lokaler i Fjelltunveien 65 på Jørpeland.

Som en viktig del av prosjektarbeidet ønsker vi innspill fra dere som innbyggere i Strand og inviterer derfor herved til et åpent møte den

Fremtidsbilder for Strandsamfunnet i 2050 – hvordan kan det komme til å se ut?

Strukturelle hovedgrep – urbanisering, tettstedsutvikling – hvordan ta vare på kommunens «grønn/blå» naturkvaliteter?

Hvilke grep må Strand kommune gjøre de neste årene slik at Strand blir et godt sted å bo og arbeide også i fremtiden?

Helge Steinsvåg, ordfører Jon Ola Syrstad, rådmann

Juleball - stress og press eller bare kjekt?
Publisert: 16.10.2014 skrevet av: SveiF

Elever og foreldre ser fram til årets juleball, torsdag 18. desember, med stor spenning og forventning.  Vi har aldri vært så mange elever på skolen i dette årtusenet, så vi forventer oss tidenes største og kanskje beste juleball.

 

Noen frykter stress i forkant.  Ballkjoler og flotte frisyrer kan være spennende, men vi vil på det sterkeste fraråde både foreldre og elever å gjøre alt for mye ut av dette.  Da oppnår vi bare at skolens juleball blir en kostbar affære og noen vil vegre seg fra å komme.

Fine klær er bra, men som oftest er noe av det som allerede finnes i klesskapet godt nok.  Frisyren skal kanskje fikses før jul uansett, men ikke la eleven tro at juleballet skal presse fram dyre frisørregninger.
Limousinen trenger ikke bestilles. Familiens gamle volvo duger bra.

 

Kort sagt - juleball er fest og glede, men maten er pizza og cola, ikke 7-retters og champagne. Musikken er seinere hits, ikke klassisk barokk.  Dermed kan man godt komme på juleballet vårt i vanlige finklær og nygreidd hår. 

 

Gode foreldremøter på alle trinn
Publisert: 03.09.2014 skrevet av: SveiF

Vi har hatt foreldremøter på både 8., 9. og 10.trinn.

 

 

 Tilbakemeldingene er gode, og som skole synes vi det er både spennende, nyttig og helt etter boka når vi på denne måten kommer i kontakt med foreldre og foresatte til elevene våre.  Referat fra møtene kommer etter hvert på hvert enkelt trinn sine sider. 9.trinn la ut sitt referat i går. Takk til alle som deltok og som på den måten bidrog til at vi kan prøve å skape en enda bedre skole.

Skolemelk for skoleåret 2014-2015 klargjort
Publisert: 23.06.2014 skrevet av: Siv Helen

fileicon 
skolemelk.no norsk.pdf
fileicon 
skolemelk.no engelsk.pdf

Skoleruta 2014-2015
Publisert: 23.06.2014 skrevet av: Siv Helen

fileicon 
VEILEDENDE SKOLERUTE 2014 - 15.pdf

Skolerute 2014-2015

 
 
.