topLogoSpacer
 

Jørpeland ungdomsskole

8.  9.  10.  

Velkommen til nytt skoleår!
Publisert: 04.08.2015 skrevet av: Kari Heng

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte velkommen til nytt skoleår! Spesielt velkommen til elevene på nye  8. trinn!

Første skoledag er mandag 17. august, oppstart kl 08.10.

Velkommmen!

Vi holder på med oppdatering på hjemmesiden vår og håper vi er i mål i god tid før skolestart. Vi oppdaterer dere på mobil.  

 

Flott forestilling fra "sal & scene" på 8.trinn
Publisert: 18.06.2015 skrevet av: SveiF

På JUS tok v ikke ferie før ferien, men klinte til med en flott forestilling på Torghuset, nest siste skoledag.

Alle aktørene gjorde en flott innsats og publikum kunne kose seg med en oppfrisket variant som handlet om å våge, om å ha mot, om å si fra, om å ta seg selv på alvor og ikke minst om å bekjempe motløsheten.

 picture

 
 

Takk til elever og lærerne deres. Takk til lyd og lys og andre medhjelpere. Takk til foreldre som stilte med kaffe og kaker i pausen.  Sist, men ikke minst, takk til alle som kom og så på!

250 elever med i JusTrimTrekning
Publisert: 03-06-2015 skrevet av: SveiF

Over 70% av elevene våre klarte kravet om å gå 10 av 13 trimrunder på Jus-trimmen og fikk bli med i trekning om flotte premier. Herborg Hermansen Tveit kan juble over ny I-pad, mens mange heldige kan trene, spise kinamat eller pizza, dra på helikoptertur eller nyte andre goder.

picture

 
 

Vi vil med dette takke alle våre sponsorer som velvillig stiller opp med gaver vi kan trekke ut til heldige vinnere. Elever som deltar i fysiske aktiviteter får en sunnere livsstil og dermed en bedre skoledag. Vi tror at slike tiltak faktisk kan stimulere læringslysten også og føre til bedre faglige prestasjoner.

Siste elevrådsmøte
Publisert: 02.06.2015 skrevet av: SveiF

Siste elevrådsmøte hadde få saker, men vi oppsummerte og var enige om at vi får til en god del.  Se referatet som ligger under mappen "elevråd" i venstremargen.

Nå gjenstår bare å takke alle tillitselevene for godt utført arbeid.

Til høsten velger vi nytt elevråd, og dersom elevrådsarbeid er noe for deg, kan du jo starte en valgkamp.  Uansett er all deltakelse i elevdemokrati nyttig, og det gjør seg jo godt på en CV også.

Skolemelk 2015-2016
Publisert: 26.05.2015 skrevet av: Siv Helen

Fra og med 1 juni er det åpnet for bestilling av skolemelk for skoleåret 2015-2016 på skolemelk.no. se brev til foresatte på norsk og engelsk.

 
 
.